Το Soul House, βρίσκεται σε μια πανέμορφη οικογενειακή μονοκατοικία της δεκαετίας του '50, περιτριγυρισμένη από τριανταφυλλιές, λεμονιές, νεραντζιές και γλυσίνες. Ένα ιδανικό περιβάλλον για να «στεγάσει» την ψυχή σας. Η ομάδα του προσεχτικά επιλεγμένη καθώς την χαρακτηρίζει η αυθεντική αγάπη για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και σωματικής ευεξίας. Το μόνο που μένει είναι να το επισκεφτείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να διαλέξουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

Bio

Πάνος Κοντογιώργος - BA(HONS) Mass Communication & Media Arts - 500 YAI - Senior Yoga Trainer -
  • Ο Πάνος Κοντογιώργος σπουδάζοντας στο Λονδίνο (BA of Mass Communication and Media Arts with Hons) και δουλεύοντας για αρκετά χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης συναντήθηκε τυχαία με την Yoga και η γνωριμία τους έγινε ένας μεγάλος έρωτας, τόσο δυνατός που κατάφερε να του αλλάξει τόσο την ζωή όσο την επαγγελματική του δραστηριότητα.
  • Έτσι παρακολουθεί και ολοκληρώνει το δίπλωμα των 500 ωρών στην τέχνη της Yoga, ενώ λαμβάνει μέρος σε σεμινάρια με τους Edwin Bergman, Jeanne Heileman, Joan Marie Hyman, Chuck Miller, Greville Henwood (GroovyKids teacher training), Simon Park (module 1- prana flow - Embodying the Flow Teacher Training , Μπέττυ Παπαδόπουλου και Biff Mithoefere (Yin Yoga Teacher Training). Το 2015 ολοκληρώνει την εκπαίδευσή του στο πρόγραμμα Strech Your Limits (level1 & level2) με τον Nissim Zoares.
  • Εργάζεται σε γυμναστήρια, clubs, Yoga studios,διοργανώνει Workshops και Yoga Retreats και αρθρογραφεί για θέματα Yoga και Wellness σε έντυπα και sites. Ενώ παράλληλα είναι δημιουργός του Soul House- Body & Mind Shala, στην περιοχή της Αργυρούπολης.
  • Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος σπουδών σε επαγγελματικά προγράμματα εκπαίδευσης δασκάλων Yoga (Vinyasa Flow Teacher Training 200H-300H σε Αθήνα και Κρήτη).
  • Η διδασκαλία του συνδυάζει την έντονη δυναμική ροή με την λεπτομερή ευθυγράμμιση των Asanas, και πότε δεν ξεχνά το μότο του ότι η Yoga είναι για όλους.